Odessa inform

Навчання у Польщі: Суспільна Академія Наук

110569 ПЕРЕГЛЯДІВ

На разі усе більше студентів їде на навчання в Польщі саме до приватних вишів.

Суспільна Академія Наук, згадана вище як приклад, є не просто найпопулярнішим приватним університетом в Польщі, а й, зокрема, одного разу була визнана Центральним бюро державного оцінювання Польщі як вищий навчальний заклад року.



Порівнюючи з українськими приватними вишами, які зазвичай спеціалізуються на невеликій кількості спеціальностей або ж перетворюються на те, що у пресі називають «точками продажу дипломів», Суспільна Академія Наук готує справжніх спеціалістів за двадцятьма п’ятьма напрямками – від косметології до соціальної кримінології. Більше того, Суспільна Академія Наук, на відміну від більшості українських ВНЗ, справді допомагає із працевлаштуванням після завершення університету – для цього при університеті працює Бюро студентських кар’єр.
Навчання в Польщі також характеризується тим, що університети зазвичай мають найсучасніше обладнання, потрібне для навчання. Наприклад,

Суспільна Академія Наук готує майбутніх косметологів у професійних кабінетах, а практику вони здобувають у справжніх медичних центрах під наглядом професійних дерматологів-фахівців.

Після завершення навчання у Суспільній Академії Наук випускник-косметолог готовий до того, щоб як працювати у школі краси чи курортному центрі, так і відкривати власний косметичний салон.
Більше того, Суспільна Академія Наук дає можливість обирати, в якому місті ви навчатиметеся – у Кракові, Варшаві чи Лодзі. Це зручно зокрема і для тих, хто вже навчається у Польщі, проте хотів би змінити навчальний заклад – якщо ви навчалися в одному із цих міст, то, найімовірніше, вам навіть не доведеться кудись переїжджати.

Ще однією зручністю Суспільної Академії Наук є те, що він орієнтований не лише на польських студентів.

Зокрема, виш має веб-сайт не лише польською, а й українською мовою. Окрім того, Суспільна Академія Наук має спеціальні програми із вивчення як польської – «Польська для навчання», так і англійської – «Англійська на п’ятірку». Це допомагає майбутнім студентам опанувати мову, якою вони навчатимуться, так, щоб вільно, без перекладача розуміти викладачів, спілкуватися із ними та із одногрупниками та якісно опанувати свою професію.


Теги: Суспільна Академія Наук,Навчання у Польщі

© 2020 odessa-inform

Мої відео