Odessa inform

УДАРНІ БЕЗПІЛОТНИКИ УМОВНОГО ПРОТИВНИКА ЗНИЩЕНО!

10060 ПЕРЕГЛЯДІВ

УДАРНІ БЕЗПІЛОТНИКИ УМОВНОГО ПРОТИВНИКА ЗНИЩЕНО!
На Херсонщині, чергові сили та засоби протиповітряної оборони угрупування військ, яке боронить південь України, провели тренування з виявлення повітряних цілей та знищення ударних безпілотних апаратів умовного повітряного противника.
Тренування проведено за наказом командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, з метою вдосконалення готовності підрозділів виконувати завдання за призначенням.
– Розрахунки зенітно-ракетних комплексів "Оса-АКМ" вчасно здійснили марш на стартові позиції, розгорталися на місцевості, виявляли, класифікували та супроводжували умовні повітряні цілі. У даному випадку це були ударні безпілотні летальні апарати. При їх підході на дистанцію ураження - вони були умовно знищені розрахунками ЗРК , – зазначив командувач генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, тренування пройшло в умовах моделювання повітряної обстановки з практичним відпрацюванням дій операторів систем управління зброєю.
– Військовослужбовці вчергове відпрацювали алгоритм дій з бойового застосування зенітно-ракетних комплексів при відбитті атаки противника, а також продемонстрували свої навички та вміння будувати багаторівневу систему протиповітряної оборони в районі виконання бойових завдань, – підкреслив командувач.

© 2020 odessa-inform

Мої відео