Odessa inform

Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 12 лютого 2021 року

9030 ПЕРЕГЛЯДІВ

Слава Україні!
Протягом поточної доби, 12 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї неподалік населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї.
На обстріли зі сторони противника наші воїни давали адекватну відповідь.
На цьому ж напрямку, поблизу Павлополя, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав поранення один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил. Воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога.
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», двічі застосувавши безпілотний літальний апарат російсько-окупаційні війська скинули два постріли ВОГ-17 біля позицій Об’єднаних сил поруч з населеним пунктом Золоте-4. А поблизу Новолуганського наші захисники зафіксували проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування, який було вчасно подавлено за допомогою засобів радіоелектронної боротьби.
Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 6 гектарів території та передали на знищення 101 вибухонебезпечний предмет.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!

© 2020 odessa-inform

Мої відео