Odessa inform

ССО 2020

175547 ПЕРЕГЛЯДІВ

В ССО ЗС України підбили підсумок 2020 року коротким відеозвітом та промовою командувача.

2020 рік для Сил спеціальних операцій ЗС України ознаменувався завершальним етапом формування і розвитку ССО та затвердженням стратегії розвитку ССО до 2035 року.

5 років тому в Збройних Силах України було створено новий рід сил - Сили спеціальних операцій. Саме тоді перед нами постало надзвичайно амбітне завдання: розвиток і управління силами та засобами новоствореної структури.

За допомогою держави, іноземних партнерів, завдяки підтримці небайдужих українців ми невпинно працюємо над тим, аби Україна мала сучасні потужні і конкурентоспроможні Сили спеціальних операцій.

П’ять років тому ми вийшли на свій шлях в умовах загрози-гібридної війни з боку Російської Федерації. З перших днів свого існування українські ССО стали для ворога однією з головних загроз, реальною небезпекою. Результати нашої роботи відчутні, не завжди можно розповісти широкому загалу. Проте, за кожною нашою перемогою стоять конкретні люди. Ми цінуємо внесок кожного з побратимів: і тих, з ким нині служимо пліч-о-пліч і тих, хто вже пішов із життя.

Вдячний усім, хто не побоявся взяти на себе відповідальність і долучився до створення і розвитку Сил спеціальних операцій, розбудови командної структури ССО. Ваш внесок у нашу спільну справу – безцінний.

Слава Україні!

Слава ССО!

Командувач Сил спеціальних операцій ЗС України

Григорій Галаган

© 2020 odessa-inform

Мої відео