Odessa inform

Володимир Зеленський звернувся до Організації американських держав

379594 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Торік я представив Українську формулу миру. І за час, що минув, ми залучили вже десятки націй до роботи над реалізацією Формули. Ми готуємо й Глобальний саміт миру, який визначить уже конкретно, яка держава допоможе з яким пунктом Формули миру. Немає їй альтернативи! 

Росія принесла війну на територію нашої країни. Російські ракети й артилерія спалюють наші міста і села, російські екоциди знищують природу нашої країни... Тож саме українці найкраще розуміють, що саме потрібно зробити, щоб повернути мир. Але щоб таки повернути мир, ми потребуємо колективних зусиль. Та звичайно, зокрема, вашої підтримки, вашого лідерства. 

Я запрошую вас працювати разом із нами та всіма вільними націями світу над реалізацією Формули миру. Запрошую вас долучитися до підготовки Глобального саміту миру. Ми маємо стати глобальною громадою в повному сенсі цього слова, щоб мир для кожної нації був гарантований на повну силу».

Володимир Зеленський звернувся до Організації американських держав, до складу якої увійшли 35 країн. Країни Євросоюзу, а також іще 51 держава, зокрема й Україна, належать до інституту постійних спостерігачів Організації.

© 2020 odessa-inform

Мої відео