Odessa inform

Участь Президента у випуску слухачів Національного університету оборони України

358853 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Сьогодні важливий день. Сьогодні наше військо стає ще міцнішим. Сьогодні ще сильнішою стає Україна. І я радий особисто бути присутнім при цьому – на урочистій церемонії випуску слухачів Національного університету оборони України. 317 потужних офіцерів.

На долю нашого покоління, зокрема і на випускників Національного університету оборони України, випала непроста, небезпечна, але без перебільшення священна місія – звільнення рідної української землі від російських окупантів, визволення кожного нашого міста і села, здійснення надважких, наднебезпечних і надвизначальних кроків у нашому житті. Фактично, це три глобальних кроки, і я хочу побажати вам, аби всі вони були для вас та для нашої України – вдалими. 

Перший крок – це крок уперед. Крок наступу. Крок до знищення ворога. Крок до звільнення України. Крок до свободи. Крок до перемоги. Я бажаю вам, аби цей крок став рішучим і успішним для всіх вас. 

Другий крок – це крок додому. Крок переможців до рідних домівок. Крок переможців до рідних, до своїх, до близьких людей. Я бажаю, аби цей крок вдався вам за найважливішим принципом: повертайтесь з перемогою, повертайтесь живими. 

І третій крок. Наш спільний крок. Крок у майбутнє. Крок до відбудови і відновлення всієї нашої української землі. Крок для наших дітей та онуків, майбутніх поколінь. Крок до перемоги і процвітання України.

Вірю у ваш патріотизм та обіцяю всебічну підтримку у благородній справі захисту нашої України! Бажаю всім вам міцного здоров’я та великої перемоги. Разом – переможемо!»

Участь Володимира Зеленського у випуску слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів підготовки Національного університету оборони України.

© 2020 odessa-inform

Мої відео