Odessa inform

До 3187 жителів Волинської області застосовано тимчасові обмеження у зв’язку із заборгованістю зі сплати аліментів

До 3187 жителів  Волинської області застосовано тимчасові обмеження у зв’язку із  заборгованістю зі сплати аліментів
237710 ПЕРЕГЛЯДІВ

Працівники територіальних відділів державної виконавчої служби Волинської області з початку 2021 року станом на 01.07 стягнули 7 млн 195 тис гривень заборгованості з аліментів у зв’язку із застосуванням до боржників санкцій та заборон, передбачених ч. 9 та 12 ст. 71 Закону України «Про виконавче провадження».
Державними виконавцями Волині винесено 3187 постанов про встановлення тимчасового обмеження боржників щодо виїзду за межі України, керування транспортними засобами, праві користуватися зброєю і полювати. 2 347 неплатників аліментів мають заборгованість, сума якої перевищує сукупний розмір платежів за 6 місяців, у 832 волинян борг більший, як сума аліментів за 4 місяці. До 8 мешканців області застосовано обмежуючі постанови у зв’язку зі стягненням аліментів на користь дітей з інвалідністю чи важкохворих ( у такому випадку тимчасові заборони використовують, якщо сукупний розмір заборгованості перевищує суму платежів за 3 місяці).
Тимчасові обмежуючі постанови державний виконавець має право скасувати після повного погашення заборгованості з аліментів.

© 2020 odessa-inform

Мої відео