Odessa inform

Українська співачка YULIYA RÓZNEN (Юлія Ро́знен) - презентувала нову пісню Сльози вода.

Українська співачка YULIYA RÓZNEN (Юлія Ро́знен) -  презентувала нову пісню Сльози вода.
345995 ПЕРЕГЛЯДІВ

YULIYA RÓZNEN (Юлія Ро́знен) - українська співачка, фіналістка Хіт-конвеєру(2019) та ГОЛОСУ країни (2017) , проекту - Суперзірка (2011), авторка пісень - #2 Полюси, Розкажи , Уява, Різдво, Sphera та Сльози вода (2021)

Пісню можна послухати за посиланням: ">


У 2004-му вступила в Черкаське музичне училище на факультет народних інструментів. І тільки тут я закохалася в бандуру по-справжньому. А ще, по-справжньому захотіла співати естрадні пісні.

Працювала в «Черкаської капелі бандуристів», пізніше стала її солісткою. А в 2013-му році закінчила Львівську Національну Музичну Академію ім.М.Лисенка — і теж по класу бандури.

У 2017-му році вирішила взяти участь у вокальному шоу «Голос Країни». Підбираючи репертуар, зупинилася на «Спи собі сама» Скрябіна. Прийшла ідея заспівати з бандурою…( )

Мій вибір зацінила вся країна, а тренером став Сергій Бабкін. Стоячи на тій сцені і слухаючи овації залу, я зрозуміла, що це моє, це — сенс мого життя. Сцена «Голосу» змусила мене по-справжньому повірити в себе, розставила всі крапки над «i» — я почала сама писати пісні.

Сьогодні, я — українська співачка, композитор, артист, щаслива дружина і мама, і, можливо, незабаром, актриса. Співпрацювала з гуртом ATHOM: можна сказати, що ми з ними були— колаборація. Спільно з хлопцями написали трек «Уява» та «Sphera»

А в 2019 році я вирішила розпочати сольну кар'єру, як YULIYA RÓZNEN (Юлія Рознен) з дебютним піснею #2 полюси з якою 25 серпня стала фіналісткою масштабного конкурсу "Хіт конвеєр 2019" за підтримки каналу М2 і не залишила байдужим журі та глядачів Співочого поля.

">



З осені 2020 вже почав народжуватись наступний вибуховий сингл «Розкажи». Прем’єра музичного відео відбулася 18 липня 2020 року на каналі М2. Активно пісня торкнулася сердець слухачів с початком 2021 року, що показує попадання в до чартів України «Country Radio Hits» (https://tophit.ua/ru/chart/ukraine/weekly/current/all/all)


Офіційне відео -

І ось в кінці травня 2021 року – довгоочікувана прем’єра пісні «Сльози вода» (муз. і сл. Юлія Рознен), написана ще у 2019. Ось те саме неповторне звучання яке ми з командою шукали і знайшли.

“Не шукайте щастя там, де його нема! Не думайте, що хтось за вас зробить цей світ кращим! Не витрачайте своє життя на порожні розмови про погане і сумне!
Нехай щодня з ваших уст бурхливими потічками плюскоче жива вода! Плекайте й любіть те, що ви маєте! Повірте в себе, відкинувши усі сумніви й витріть сльози, бо сльози - вода…”

Всі секрети та цікаві моменти написання ви обов’язково почуєте на прем’єрних етерах з 21 травня та на усіх цифрових майданчиках. Згодом обов’язково слід чекати на появу музичного відео до синглу.

«Я не зупиняюсь на досягнутому і вірю в диво. Моя музика лікує серця»
Ваша Юлія Рознен.

Посилання на сторінки в соц. мережах
► FB - https://www.facebook.com/YuliyaRoznen/

► Instagram - https://www.instagram.com/yuliya_roznen/

►YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCHKYN1fd8ELqSTWEEaa65GQ

Директор артиста +380937440475 (Олексій)

Автор: Роман Муха

© 2020 odessa-inform

Мої відео