Odessa inform

Державні виконавці Волині безоплатно передали автомобіль для військової частини

Державні виконавці Волині безоплатно передали автомобіль для військової частини
46198 ПЕРЕГЛЯДІВ

27.04.2021 року Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) спільно з представниками Волинської філії ДП “СЕТАМ” передали військовослужбовцям Збройних Сил України конфіскований автомобіль, який не вдалось реалізувати на відкритих торгах. Транспортним засобом користуватимуться у Запорізькій області.
Авто марки “Volkswagen Passat” було конфісковано в дохід держави рішенням суду за порушення митного законодавства. В подальшому була здійснена оцінка та машину було передано для реалізації до ДП «СЕТАМ». Однак після трьох етапів електронних торгів автомобіль не був реалізований, а тому потрапив до переліку майна, що підлягає безоплатній передачі.
Інформуємо, що перелік майна, яке пропонується на безоплатну передачу, є на сайті держпідприємства om.gov.ua в розділі «Безоплатна передача».
Там також є інформація про терміни, перелік та порядок подання документів для охочих отримати майно безкоштовно.
Подати заяви на безоплатне отримання майна можна з моменту появи публікації. У цьому розділі також розміщується інформація, що й кому було передано.

© 2020 odessa-inform

Мої відео