Odessa inform

Незаконне будування ресторану: протест одеситів

 Незаконне будування ресторану: протест одеситів
41813 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно Олександр Станеско, який самопроголосив себе «керуючим справами Суворовського району» почав на свій розсуд будувати по вулиці Бочарова 65 та 69 ресторан та літню терасу, загороджуючи містянам дорогу.
Жителі багатоповерхівок наголосили, що чоловік вже зайняв площу МАФами - тепер він збирається будувати ресторан. Олександр вирубав декілька дерев та кущів, що безпосередньо належали місцевим жителям.
Наразі погодні умови змушують бажати тільки кращого, але «керівника» це не зупинило. Чоловік наказав робітникам активно застеляти території бетонною плитку, чхаючи на можливі фізичні травми одеситів від ожеледиці.
Документи, які підтверджують будування саме на цій площі Станеско не показував та стверджував, що дозвіл має від державних будівель.
Жителі будинків, навколо яких почалося будування обурені тим, що самої будівлі ще немає, а плитку з бордюром вже роблять. Люди звернулися до місцевої влади та контролюючих посадовців, аби ті прийняли хоча б якісь міри, проте приватний підприємець не зупиняє влада та чоловік «населяє» територію.
Сусідам такого закладу доведеться 24/7 жити з закритими вікнами, не маючи адекватну можливість їх відкрити через гучну музику та запахи їжу. Всі одесити знають, що коли чоловіки напиваються – починається хаос, який полягає у бійках та криках.
Також жителі врахували той факт, що готі ресторані припарковуватимуться перед самими жилими домами, перекриваючи дорогу, отруюючи повітря та заважаючи відпочивати.
Борис Емельдеш – представник «Всеукраїнської професійної асоціації підприємців», який спочатку шумно протестував та розповідав, як влада притиснює бізнесменів та давав багато непотрібних порад місцевим органам.
Олександр Станеско є його працівником, який почав всіляко вигорожувати «керманича», який спочатку облаштовував МАФи на Заболотній та Семена Павла , а тепер на Бочарова хоче поставити ресторан.

© 2020 odessa-inform

Мої відео