Odessa inform

Необережне готування призвело до пожежі: події в Івано-Франківську

Необережне готування призвело до пожежі: події в Івано-Франківську
202978 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 10 грудня 2020 року близько п’ятої вечора відділок Служби порятунку прийняв заяву щодо пожежі на кухні кафе «Vintage Plus» міста Калуш, Івано-Франківської області.

 Кафе розташовується на проспекті Незалежності та має достатню популярність серед місцевих жителів.

Під час готування кухар необережно поставився до електроприладів, що призвело до короткого замикання та виникнення пожежі.

На місце події прибула пожежно-рятувальна частина №6 міста Калуш та одразу почала виводити відвідувачів основного приміщення та залу для відпочинку. В загальній кількості з приміщення кафе евакуювали близько двадцяти осіб.

Через двадцять хвилин відбулася лише часткове загашення каталізатора вогню, о 17:27 пожежу повністю погасили.

Газова служба також була присутня на місці інциденту.

Загальна площа займання вогню становила лише один квадратний метр, знищена електрофритюрниця та почорніли стіни в приміщені кухні. Пожежники не допустили розповсюдження вогню на інші приміщення.

До гасіння пожежі долучились одинадцять чоловік приватного складу та дві одиниці техніки служби надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області.

Також нагадуємо, що 7 грудня 2020 року у Калуші біля магазину «Діадема» та ювелірного магазину місцевий мешканець помітив невідомий предмет, який нагадує бомбу та одразу зателефонував до поліції. На місце приїхали патрульні та почали обстежувати предмет, попередньо евакуювавши людей, які знаходились в самих магазинах та приміщеннях навколо.

Як виявилося, предметом була саморобна бомба, яку через деякий час було ліквідовано. На місці виклику працювали спеціалісти з вибухової техніки, криміналісти та слідчі працівники Калуської поліції.

За новинами Калуша, Івано-Франківської області слідкуйте на сайті, бережіть один одного та будьте здорові!!!

© 2020 odessa-inform

Мої відео