Odessa inform

Місцева влада Луцька та Тернополя протидіє жорсткому карантину, запровадженому Кабміном

Місцева влада Луцька та Тернополя протидіє жорсткому карантину, запровадженому Кабміном
20201 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Луцьку та Тернополі громадський транспорт працює із перебоями через те, що міста віднесено до «червоної» карантинної зони. Тернопільська міська рада вже встигла через це проголосувати за відставку Кабінету міністрів.
У Луцьку частина водіїв не вийшла на роботу через «червону» карантинну зону, оскільки Національна поліція погрожує штрафами за порушення обмежень.
Секретар міськради Луцька Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook заявив, що міська рада допоможе містянам із виплатою штрафів та захистом своїх прав у суді, у тому числі у справах по оскарженню протоколів.
А у Тернополі громадський транспорт все ж вийшов на рейси, але одразу ж був заблокований патрульною поліцією, зазначає одне із місцевих видань. Це призвело до конфлікту між пасажирами одного із тролейбусів та представниками поліції.
Міський голова Тернополя Сергій Надал назвав віднесення Тернополя до «червоної» зони карантину «транспортною блокадою», а депутати Тернопільської міської ради майже одноголосно проголосували за відставку уряду.
У ще одній «червоній» зоні, Кіцманському районі Чернівецької області, жителі та міська влада не протидіяли карантину, а просто припинили роботу кафе, ресторанів та усіх магазинів, окрім продуктових.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Сергій Надал, Коронавірус
Автор: News Ukraine

© 2020 odessa-inform

Мої відео