Odessa inform

Петровський Олександр Володимирович: Фонд «Солідарність» подарував вихованцям дитячого будинку сучасний ігровий майданчик

Петровський Олександр Володимирович: Фонд «Солідарність» подарував вихованцям дитячого будинку сучасний ігровий майданчик
31757 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час пандемії та карантину одразу стає зрозуміло, хто потребує допомоги та опіки найбільше.

Оскільки через карантин вихованці Дніпровського дитячого будинку-інтернату опинилися в ізоляції, фонд «Солідарність» та його голова Олександр Петровський прийняли рішення подарувати їм сучасний інклюзивний дитячий майданчик.

Відтепер підопічні Дніпровського дитячого будинку-інтернату ДОР не нудьгуватимуть, замкнені у стінах цієї установи.

Завдяки старанням Олександра Володимировича та інших волонтерів фонду вони мають на території інтернату інклюзивний майданчик з альтанками та різноманітним приладдям: гойдалками для молодших дітей тренажерами для більш старших.

Діти дуже раді та вдячні меценатам. Адже тепер вони можуть без обмежень гратися, кататися на гойдалках, виконувати фізичні вправи і спілкуватися на свіжому повітрі.

Олександр Петровський та організований ним благодійний фонд «Солідарність» постійно опікуються дітьми з цієї установи, надають матеріальну допомогу, організовують цікаві розвивальні та навчальні заходи.

Тож і надалі, після завершення карантину, на їхніх підопічних чекають цікаві та корисні зустрічі з небайдужими людьми.

 

Теги: Петровський Олександр Володимирович,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: Dnipro Inform

© 2020 odessa-inform

Мої відео