Odessa inform

Військова прокуратура Центрального регіону повідомила про підозру посадовцю, який розтратив понад півмільйона гривень

Військова прокуратура Центрального регіону повідомила про підозру посадовцю, який розтратив понад півмільйона гривень
212746 ПЕРЕГЛЯДІВ

06 травня 2020 року військовою прокуратурою Центрального регіону України в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні здобуто достатніх доказів та повідомлено про підозру полковнику, колишньому керівнику Міжвідомчого науково-дослідного центру з проблем боротьби з організованою злочинністю при Раді національної безпеки і оборони України, у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 191 КК України.

   Установлено, що вказана службова особа, зловживаючи своїм службовим становищем, використовуючи свої повноваження щодо можливості надання окремим науковим працівникам гнучкого режиму робочого часу, організації забезпечення матеріально-технічного функціонування Центру, а також розпорядження його майном і коштами, вчинила розтрату бюджетних коштів. Шляхом зайвого нарахування та виплати заробітної плати окремим підлеглим працівникам, полковник розтратив понад 500 тисяч гривень, частиною з яких заволодів.

   Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Києві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

Теги: повідомлено про підозру,Військова прокуратура Центрального регіону України,розтрата бюджетних коштів,500 тисяч гривень

© 2020 odessa-inform

Мої відео