Odessa inform

Прокуратура контролює розслідування у справі про масову бійку за участю близько 100 осіб

Прокуратура контролює розслідування у справі про масову бійку за участю близько 100 осіб
43462 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням предметів спеціально пристосованих або заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень ) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 19 квітня 2020 року 24-річний мешканець смт. Новотроїцьке Волноваського району на ґрунті особистих неприязних відносин у ході конфліктів завдав кілька ударів руками в область голови двом чоловікам.

Через деякий час, останні, покликавши на допомогу друзів на декількох автомобілях прибули за місцем мешкання свого кривдника. У подальшому в результаті з’ясування стосунків виникла масова бійка, участь у якій, за попередніми даними, взяло близько 100 осіб.

По прибуттю на місце події правоохоронцям довелось здійснити попереджувальні постріли у повітря із табельної зброї з метою припинення масового правопорушення.

Одного із учасників бійки з тяжкими травмами доставлено до міської лікарні.

Наразі досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури Донецької області

© 2020 odessa-inform

Мої відео