Odessa inform

За втручання прокуратури припинено незаконну діяльність з реалізації неліцензійних нафтопродуктів

За втручання прокуратури припинено незаконну діяльність з реалізації неліцензійних нафтопродуктів
27911 ПЕРЕГЛЯДІВ
За втручання Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури припинено незаконну реалізацію нафтопродуктів на території м. Дружківки.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2019 році фізичною особою-підприємцем на території двох приватних домоволодінь організовано незаконне зберігання та збут бензину і дизельного палива за відсутності ліцензії на реалізацію палива та дозволу Держпраці на проведення робіт з підвищеною небезпекою.
 
У лютому 2020 року за результатом огляду одного з місць зберігання нафтопродуктів виявлено полімерний резервуар ємністю 1 000 л  з рідиною, схожою на дизельне пальне, на яке за клопотанням прокуратури судом накладено арешт. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272  (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України, досудове розслідування у якому триває. 
 
У результаті санкціонованого слідчим суддею огляду другого об’єкта зберігання та реалізації нафтопродуктів, який відбувся 12 березня 2020 року, задокументовано факт демонтування відповідних приладів та обладнання, тобто повного припинення підприємцем незаконної діяльності.
Теги: законісправедливість

© 2020 odessa-inform

Мої відео