Odessa inform

Петровський Олександр Володимирович: Новий модний одяг для дітей з особливими потребами дитячого будинку-інтернату для дітей з інвалідністю подарували нову колекцію модних і стильних суконь для дівчаток

Петровський Олександр Володимирович: Новий модний одяг для дітей з особливими потребами  дитячого будинку-інтернату для дітей з інвалідністю подарували нову колекцію модних і стильних суконь для дівчаток
269304 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського спільно з Оленою Тюльпановою - власницею магазину одягу «HELEN'S» провели благодійну акцію. Для вихованців Дніпровського дитячого будинку-інтернату для дітей з інвалідністю КЗ «ДДБІ» ДОР» подарували нову колекцію модних і стильних суконь для дівчаток. Ці ошатні сукні діти зможуть надягати на різні свята та урочисті заходи, такі як наприклад, випускний бал.

Керівництво цього закладу дуже вдячні за надану допомогу і за те, що є люди, які не байдужі й завжди готові допомогти.

Даною акцією президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Петровський разом з власницею бренду «HELEN'S» закликають і інших підприємців, власників фірм приєднатися до акції та допомогти вихованцям цього дитячого будинку. Діти, які перебувати в даному закладі потребувати уваги для них це дуже важливо.

В інтернаті крім дівчаток є і хлопці, яким також хочеться стильно одягатися. Кожен може приєднатися до цієї акції та подарувати радість дітям. Посмішки й щастя в очах дітей це найкраща нагорода. Всі разом ми зможемо зробити цих дітей щасливими.

Теги: Петровский Александр Владимирович ,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський,Томос,Днепр

© 2020 odessa-inform

Мої відео