Odessa inform

Петровський Олександр Володимирович: Нагороди для жінок захисників нашої держави, було профінансовано придбання нагород для дружин і матерів героїв

Петровський Олександр Володимирович: Нагороди для жінок захисників нашої держави,  було профінансовано придбання нагород для дружин і матерів героїв
89863 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петровський Олександр Володимирович активно допомагає не тільки воїнам, які перебувати в зоні бойових дій, але і їхнім матерям і дружинам. Зокрема, Петровським Олександром Володимировичем було профінансовано придбання нагород для дружин і матерів героїв.

Урочисте вручення нагород відбулося в Дніпровському Музеї. На подію було запрошено безліч почесних гостей: добровольців, військових, а також родини героїв.

Захід відкривали своєї вступною промовою директор і художній керівник Дніпровського національного академічного українського музично - драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка - Оксана Іванівна Петровська, а також меценатів завдяки яким відбулося даний урочистий захід.

Після чого вручили нагороди та медалі жінкам за їх патріотичний дух і за величезний внесок у захист незалежності нашої держави з першого дня війни між Україною і Росією, що заслуговує на окрему подяку і великої поваги, а також за волонтерську допомогу воїнам, які перебувати в зоні проведення антитерористичних операцій. Крім того, хочеться відзначити, що ці жінки формують наше суспільство виховуючи патріотичний дух молодого покоління, за що їм велика подяка. На заході нагородили медалями "Чарівна  сила України" 2 мами та 8 дружин героїв нашої країни.

Управління геральдики СЕБ України висловлювали щиру подяку всім організаторам заходу.

Також на даній події висловили окрему подяку меценату, президенту Міжнародного благодійного фонду "Солідарність" Петровському Олександру Володимировичу і його віце-президенту Іваніловій Яні Юріївні за те, що допомогли придбати нагороди для неймовірно сильних жінок.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Петровський,Томос,Дніпро

© 2020 odessa-inform

Мої відео