Odessa inform

Тепер українці можуть скористатися швидкими та доступними грошовими переказами з Канади за допомогою системи PrivatMoney

Тепер українці можуть скористатися швидкими та доступними грошовими переказами з Канади за допомогою системи PrivatMoney
304575 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тепер українці можуть скористатися швидкими та доступними грошовими переказами з Канади за допомогою системи PrivatMoney. Цю можливість відкрив партнерський проект між ПриватБанком та канадською фінтех компанією RemitBee.

За словами Дмитра Мусієнка, члена правління ПриватБанку з роздрібного бізнесу, до кінця березня 2024 року перший переказ з Канади в Україну через PrivatMoney на суму до 250 канадських доларів можна буде зробити безкоштовно. Мінімальна сума переказу складає всього 10 доларів.

"Наша мета - забезпечити зручність та швидкість для численної діаспори та українців, що перебувають за кордоном, у наданні допомоги рідним та друзям в Україні. Ми розширюємо географію партнерів системи доступних грошових переказів PrivatMoney, виходячи на канадський ринок. Завдяки унікальним технологіям банку можна отримувати перекази онлайн з будь-якої країни світу без зайвих зусиль та витрат", - зазначив Мусієнко.

Для користування цією послугою можна використовувати сайт або мобільний додаток RemitBee для надсилання переказу з Канади в Україну. Отримати переказ через PrivatMoney можна автоматично на картку (якщо відправник вказав дані картки одержувача), або скористатися контрольним номером переказу, який можна отримати через Приват24 (веб-сайт і мобільний додаток), ТСО, банкомат, відділення банку, службу підтримки клієнтів 3700 або онлайн-чат в Приват24.

© 2020 odessa-inform

Мої відео