Odessa inform

Важкий "молот" центрового "Індіани" добив "Мілуокі": момент дня в НБА

Важкий "молот" центрового "Індіани" добив "Мілуокі": момент дня в НБА
393839 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хіт-парад найкращих миттєвостей ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації очолив центровий "Індіани Пейсерс" Майлз Тернер.

26-річний американець підкорив епізодом у фінальній чверті проти "Мілуокі". На вході до "фарби" він отримав передачу Макконнелла та в силовій манері розкішно виконав слемданк. Зірковий Янніс Адетокунбо виконав роль статиста.

Завдяки старанням Тернера та інших "Індіана" здобула ззовні легку перемогу над "Бакс" (139:123). Тим не менше, турнірне становище команд змінилося не надто. "Мілуокі" – безумовний лідер Східної конференції, а "Пейсерс" посідають 11-те місце та наразі першими не проходять у плей-офф.

Сам Тернер провів на паркеті 25 хвилин. За цей час він встиг набрати 11 очок, зробив 8 підбирань і віддав 3 передачі. Найрезультативнішим у матчі став згаданий раніше Янніс (25 пунктів).

Хто такий Майлз Тернер

Уродженець Техасу, на студентському рівні виступав за місцевих "Лонгорнс". Обраний "Індіаною" під 11-м номером драфту НБА-2015.

Проводить восьмий сезон поспіль у складі "Пейсерс". Двічі завершував регулярний чемпіонат лідером за блокшотами (2019, 2021). У складі збірної США U-18 виграв Кубок Америк-2014.

У вільний час Тернер любить складати Lego та займається йогою. У січні підписав новий 2-річний контракт із "Індіаною" на 60 млн доларів.

Джерело

Теги: Майлз Тернер,Майлз Тернер Вікіпедія,Баскетбол,Новости,Новини, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,НБУ,Баскетбольна асоціація,Національна баскетбольна асоціація,момент дня,момент дня в НБА,центровий "Індіани Пейсерс" Майлз Тернер,центровий "Індіани Пейсерс" Тернер,Індіана Пейсерс Майлз Тернер,Індіана Пейсерс Тернер,Індіана Пейсерс ,Індіана ,Пейсерс ,Макконнелл,Янніс Адетокумбо,Янніс Адетокумбо Вікіпедія,Адетокумбо ,Адетокумбо Вікіпедія,Бакс, Мілуокі,Мілуокі Бакс
Автор: admin.sportcomua

© 2020 odessa-inform

Мої відео