Odessa inform

115 окрема механізована бригада ЗСУ : ремонтно-відновлювальний батальйон 115 бригади щоденно наближує нашу перемогу

115 окрема механізована бригада ЗСУ : ремонтно-відновлювальний батальйон 115 бригади щоденно наближує нашу перемогу
353840 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бойові підрозділи ЗСУ виконують титанічну роботу для захисту нашої держави від загарбників. Однак є й інші структури, без яких бійцям було б дуже важко продовжувати боротьбу. Це ремонтно-відновлювальні батальйони. В умовах жорстокої війни та агресії Росії вони виконують такі ж важливі функції й так само рятують чимало життів. Спеціалісти рембатів так само ризикують своїми життями, працюють у безпосередній близькості до нульових позицій, коли відновлюють військову техніку, пошкоджену окупантом. Надаючи постраждалій техніці робочий стан, вони заощаджують значні кошти та час на закупівлю нового оснащення. Адже втрата кожної бойової машини є критичною для української армії. Так само, як особовий склад, ми цінуємо кожну одиницю техніки.

Підрозділ ремонтно-відновлювального батальйону 115 окремої механізованої бригади був створений з самого початку повномасштабної війни Росії проти України

Маючи висококласних спеціалістів, він своєчасно і якісно виконує роботи підвищеної складності. В основі батальйону – дружній кістяк, що складається з хоробрих побратимів, які є найкращими фахівцями у своїй справі. Так само як і військові бойових підрозділів, вони щодня ризикують своїми життями на передовій. Інколи їхня місія непомітна, але вона дуже важлива, адже дозволяє швидко повертати до життя «поранену» техніку, яку інакше б довелося замінювати новою.

Олексій Тихоненко, командир  ремонтно-відновлювального батальйону, охоче розповідає все, що можна повідомляти пресі. Ділячись інформацією про свій підрозділ, він не приховує гордість за підопічних і побратимів. За його словами, 100 відсотків особового складу батальйону – починаючи від офіцера до кожного рядового солдата, мають великий досвід та бойовий вишкіл. Це означає, що крім евакуації з поля бою, ремонту та відновлення озброєння і військової техніки, вони мали досвід перебування на передовій з безпосереднім вогневим контактом в оточенні численного ворога. Неоднократно їм доводилося  демонструвати головні якості на війні - сміливість і завзяття, під час виконання обов’язків.

Командир рембатальйону не боїться зайвий раз виказати свою гордість за побратимів та бійців 115 бригади в цілому

Він наголошує: військові мають не лише високі професійні якості, але і сміливість, здатність вистоювати у складних і небезпечних умовах, підтримувати своїх товаришів, навіть якщо доведеться жертвувати заради них життям.

Свою військову історію підрозділ розпочав, перебуваючи на завданні у Сєверодонецьку, Лисичанську, Сіверську, згодом - поблизу Донецького аеропорту. З перших днів повномасштабного вторгнення бійці ремонтно-відновлювального батальйону 115 бригади пройшли тривалий і важкий шлях, розвинулися як професіонали та воїни та зробили чималу роботу з наближення нашої перемоги. Протягом цього часу спеціалісти батальйону відремонтували понад 100 одиниць броньованої техніки. Саме їхньою заслугою є те, що значна кількість танків, бойових та інших військових машини, бувши пошкодженими ворогом, наразі знову відмінно працюють на користь ЗСУ. У підрозділі ремонтно-відновлювального батальйону 115 окремої механізованої бригади не сумніваються: перемога вже близько, тому щодня докладають титанічних зусиль, щоб не поступитися вже зайнятими позиціями й просунутися далі. Високий результат бійців батальйону є головним стимулом для них. Військові не бояться ворога, вони та надалі будуть повертати до життя пошкоджену техніку, аби якнайшвидше повернути мир в Україну.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу

© 2020 odessa-inform

Мої відео