Odessa inform

ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ СЕРГІЙ НАЄВ: «Я ВПЕВНЕНИЙ У КОЖНОМУ – ВІД СОЛДАТА ДО ГЕНЕРАЛА!»

ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ СЕРГІЙ НАЄВ:  «Я ВПЕВНЕНИЙ У КОЖНОМУ – ВІД СОЛДАТА ДО ГЕНЕРАЛА!»
410749 ПЕРЕГЛЯДІВ
Командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв з робочою поїздкою відвідав підрозділи, що боронять позиції на території Луганської та Донецької областей.
– Противник щодня намагається штурмувати наші оборонні рубежі батальйонними тактичними групами. Свій наступ ворог підтримує авіаційними та ракетними ударами, вогнем реактивних систем залпового вогню, артилерійським вогнем усіх калібрів та мінометами, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Також командувач сил оборони відзначив героїзм та професіоналізм українських воїнів.
– Під час перебування у районах Донецької та Луганської областей я переконався у чисельних подвигах наших військовослужбовців. Їх ратна служба дуже важка та пов’язана з прямою небезпекою для власного життя і здоров’я. Але я впевнений у кожному – від солдата до генерала, які на своєму місці виконують завдання щодо стримування ворожої агресії, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
При цьому, командувач чітко зазначив, що герої – це ті, хто щодня відбиває та стримує наступ. Це наші солдати, сержанти, командири взводів, рот, батальйонів та бригад.
– Відповідна робота щодо посилення кожного угруповання на загрозливих напрямках триває щодня. Обстановка є складною, але контролюється Збройними Силами України. Ми виконуємо те, що належить, – підсумував генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!

© 2020 odessa-inform

Мої відео