Odessa inform

Пароль, баланс чи може щось інше: чому банківські рахунки деяких батьків у Гребінківській громаді заблоковано?

Пароль, баланс чи може щось інше: чому банківські рахунки деяких батьків у Гребінківській громаді заблоковано?
391764 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не лише відсутність готівки в банкоматі, збій в роботі терміналу або ж проста нестача коштів є перепоною при користуванні електронним  банківським рахунком. Варто пам’ятати, що до вищезазначеного переліку слід віднести й наявність аліментної заборгованості, яка також ускладнює використання сучасних способів оплати товарів та послуг.

 

У Гребінківській громаді державні виконавці Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) позбавили місцевого жителя можливості вільно розпоряджатися коштами на банківській картці. Проблема чоловіка була вирішена завдяки чималій сумі грошей – понад 50 тисяч гривень, котрі у повному обсязі були перераховані його родині. Саме через байдуже ставлення до родини та закону фахівці юстиції були вимушені застосувати законодавчі санкції, які вкотре підтвердили свою дієвість.

 

Отже, з початку 2021 року завдяки роботі державних виконавців неплатниками аліментів у Гребінківській громаді повернули своїм дітям майже 10 мільйонів гривень аліментів.

© 2020 odessa-inform

Мої відео