Odessa inform

Оголошено дати проведення «Глобального прогресивного форуму 2021»

Оголошено дати проведення «Глобального прогресивного форуму 2021»
1109 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глобальний прогресивний форум 2021, зі слоганом  «Візьміть на себе ініціативу щодо зміни світу» пройде 17-19 листопада 2021 року в Брюсселі за підтримки Європейського парламенту.

Понад десять років тому прогресивні мислителі з усього світу зібралися у Брюсселі на Глобальному прогресивному форумі 2009 року, щоб обговорити, як краще спрямувати глобалізацію на благо кожного. Серед учасників були колишній президент США Білл Клінтон, індійська активістка Вандана Шива та нинішній генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш, а також прем'єр-міністри та багато інших прогресивних лідерів, НУО, профспілки, науковці та молодь.

 

«Популізм та екстремізм значною мірою вийшли на сцену у багатьох країнах. Конфлікти та насильство в Сирії, Ємені, Лівії, М'янмі та інших місцях призвели до мільйонів жертв серед цивільного населення та нових хвиль вимушеної міграції. Середземне море стало водною могилою для тисяч людей, які біжать зі своїх країн. Під час перебування при владі адміністрації Трампа безпека та права жінок та меншин систематично підривалися. Економічна нерівність між найбагатшими і зростаючим числом людей, що живуть у злиднях, неухильно збільшувалася. Туреччина і Росія виступають як дестабілізуючі гравці у своїх регіонах і зазіхають на демократичну систему інших країн. Багатосторонній підхід та трансатлантична співпраця досягли історичного мінімуму.» - зазначається на офіційному сайті форуму. 

© 2020 odessa-inform

Мої відео