Odessa inform

У м. Курахове затримано трьох осіб, які збували метадон наркозалежним особам

У м. Курахове затримано трьох осіб, які збували метадон наркозалежним особам
404418 ПЕРЕГЛЯДІВ

За клопотанням Курахівського відділу Покровської окружної прокуратури підозрюваному в організації схеми збуту наркотиків суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 1 млн 135 тис грн. Один із спільників, за рішенням суду на час досудового розслідування, знаходитиметься у слідчому ізоляторі без альтернативи внесення застави, інший – під цілодобовим домашнім арештом. Всім учасникам схеми інкримінується незаконне виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів ( ч. 2 ст. 307 КК України).


трьом особам, підозрюваним у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні та збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 2 ст. 307 КК України), обрано запобіжні заходи: одному - у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, іншому – цілодобовий домашній арешт. Організатору суд визначив тримання під вартою із можливістю внесення застави в розмірі 1 млн 135 тис грн.


Досудовим розслідуванням встановлено, що 38-річний зловмисник організував схему збуту наркотичних речовин на території міста Курахове. Наркоділок залучив до протиправної діяльності 32-річного чоловіка та 40-річну жінку, які налагодили збут метадону вузькому колу наркозалежних осіб шляхом так званих закладок.


У ході санкціонованих слідчим суддею обшуків за місцями мешкання фігурантів виявлено та вилучено препарати, зовні схожі на наркотичні та психотропні речовини, обладнання для виготовлення наркотичних засобів, а також мобільні телефони, грошові кошти у сумі 5 000 доларів США, 4 000 російських рублів та 100 000 гривень.


Досудове розслідування здійснюється співробітниками Покровського ВП №2 Покровського РУП ГУНП в Донецькій області.

© 2020 odessa-inform

Мої відео