Odessa inform

Колоритно та атмосферно: у Сумах одружилася пара екскурсоводів

Колоритно та атмосферно: у Сумах одружилася пара екскурсоводів
8424 ПЕРЕГЛЯДІВ

Автентичне вбрання, українські обрядові пісні та неперевершена атмосфера стали головними атрибутами весілля пари екскурсоводів Миколи та Ганни. Втілити в життя задумане та зробити день одруження особливим, подружжю допомогли фахівці Сумського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Познайомились молодята на роботі у Грунівській Січі, де вони організовують дитячі екскурсії. Тому створення виняткової атмосфери свята було головною ідеєю весілля. Відтак, аби підкреслити свою індивідуальність, закохана пара вирішила одружитися саме в ошатній залі молодіжного центру «Романтика». Поєднання сучасного стилю та народних мотивів створили для сумчан незрівняну та вишукану церемонію.

Нагадуємо, що молодята, котрі мають яскраві та оригінальні задуми щодо організації весілля, можуть їх швидко реалізувати завдяки проєкту «Шлюб за добу». Розроблена Мін’юстом послуга скорочує час очікування та протягом 24 годин дозволяє закоханим не тільки отримати свідоцтва про реєстрацію шлюбу, а й створити незабутні весільні церемонії.

© 2020 odessa-inform

Мої відео