Odessa inform

Виявлено чергову партію алкогольних напоїв сумнівного походження загальною вартістю понад 80 тис грн

Виявлено чергову партію алкогольних напоїв сумнівного походження загальною вартістю понад 80 тис грн
13642 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Костянтинівської місцевої прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів (за ч. 1 ст. 199 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 2 лютого 2021 року поліцейськими взводу патрульної поліції особливого призначення «Схід» ГУНП у Харківський області на блокпосту в районі с. Клебан Бик Іллінівської ОТГ зупинено автомобіль марки "Газель" під керуванням мешканця м. Краматорська. У кузові виявлено алкогольні напої з марками акцизного податку, що містили ознаки підроблення.

У ході огляду виявлено 1120 скляних пляшок з 590 літрами горілки і коньяку сумнівної якості та 20 л спиртовмісної суміші на загальну суму понад 80 000 грн. Товарно-транспортних накладних та діючих ліцензій на перевезення вказаного вантажу водієм не надано.

Алкогольні вироби та автомобіль вилучено, вирішується питання про призначення судових експертиз. Встановлюються канали надходження контрафакту та особи, причетні до незаконної діяльності.

Досудове розслідування триває.

© 2020 odessa-inform

Мої відео