Odessa inform

Сумська «Романтика»: подружні обітниці лунають з весільної зали молодіжного хабу

Сумська «Романтика»: подружні обітниці лунають з весільної зали молодіжного хабу
9212 ПЕРЕГЛЯДІВ

У День закоханих багато українських міст долучилися до креативного та сучасного проєкту «Кохання поза часом», який єднає долі та серця молодят у зручний для них час та в романтичній атмосфері. Не стало виключенням і місто Суми.
«Цьогоріч ми підготували для містян особливе місце для проведення шлюбів – молодіжний центр «Романтика». Стіни обрядової зали сучасного хабу, який запрацював наприкінці жовтня минулого року, вже встигли багато разів почути звуки весільної ходи. Сьогодні прийом заяв та проведення державної реєстрації шлюбу, попри вихідний день, триватиме з 8 години ранку до 8 години вечора. А це означає, що фахівці юстиції будуть працювати 12 годин поспіль, щоб наділити бажаючих новим статусом – закохані зможуть перейти в такий жаданий та омріяний розряд сім’ї чи подати заяву на реєстрацію шлюбу», – розповіла начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина СВИСТУН.
Очільниця додала, що наразі у «Романтиці» вже 5 пар обмінялися весільними каблучками у це свято.
До речі, свідченням того, що День закоханих особливе та магічне свято, є й той факт, що серед пар, які одружились торік 14 лютого, немає жодного розлучення.
Тож, якщо ви раніше не знали, що сьогодні у «Романтиці» одружують та приймають заяви до 8 години вечора, покваптесь – ви ще встигаєте зробити романтичний сюрприз своїй половинці. Запрошуємо сумські пари скористатися приємною нагодою та взяти участь у справжньому святі кохання.

Теги: юстиція, День закоханих, Шлюб за добу, Весілля

© 2020 odessa-inform

Мої відео