Odessa inform

Петровський Олександр Володимирович: провідні лікарні Дніпра отримали благодійну допомогу для боротьби з корона вірусом

Петровський Олександр Володимирович: провідні лікарні Дніпра отримали благодійну допомогу для боротьби з корона вірусом
32029 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

 

Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» разом з компанією «Алло» передали міській лікарні №16 та обласній клінічній лікарні імені Мечникова респіратори високого ступеня захисту. Кожна медична установа отримала по 5 тисяч респіраторів класу FFP2, що забезпечують захист від вірусів на 94%.

Як повідомив директор лікарні №16 Олег Хасілєв, маски передали медичному персоналу терапевтичного та пульмонологічного відділень.

За словами директора, фонд «Солідарність» та особисто його президент Петровський Олександр Володимирович регулярно допомагають лікарні, особливо зараз, під час епідемії.

Ще раніше медична установа отримала спеціальну медичну апаратуру, у тому числі апарати ЕКМО.

Лікарні імені Мечникова, крім респіраторів, від Фонду «Солідарність» передали 500 упаковок антибіотиків, які використовуються у боротьбі з вірусною пневмонією. Як розповів головний лікар обласної лікарні імені Мечникова, ці препарати є необхідними для лікування складних форм пневмонії, які, зокрема, спостерігаються при ускладненнях вірусу COVID-19. Загалом Фонд передав 500 упаковок, загалом 6 видів антибіотиків, а також захисні щитки, костюми, рукавички, бахали та монітори.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Дніпро,Днепропетровская область,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»
Автор: redactor.odessa

© 2020 odessa-inform

Мої відео