Odessa inform

Канадський політолог видав книгу про війну на Сході України

Канадський політолог видав книгу про війну на Сході України
117680 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 листопада у Дніпровському музеї АТО презентували книгу Тараса Кузьо “Війна Путіна проти України”. Автор - канадський політолог та спеціаліст з історії та політики сучасної України. Він особисто прилетів на презентацію та розповів, чим важливе для українців та усього світу його видання.

У книзі описані події з 2015-го до сьогодення. Автор, канадський політолог із українським корінням Тарас Кузьо, сподівається: його книга надасть людям розуміння не лише самої війни.

“Читачі дізнаються, чому існує цей конфлікт, чому він такий глибокий та чому, на мою думку, він ще триватиме довго. Я розповідаю, чому у Москві є так багато людей, які не хочуть визнавати, що Україна - окрема суверенна держава, а українці- окремий народ”, - розповідає автор про свою книгу.

Тарас продовжує, багато українців знають про війну, але не до кінця розуміють причини та наслідки цього конфлікту. У кінці книги є частина, яка розказує, як за останні 5 років змінилася Україна та національна ідентичність її народу. 

Книга “Війна Путіна проти України” вперше вийшла у 2018-му англійською мовою. Російською та українською її переклали тільки цьогоріч, та за підтримки Міністерства інформаційної політики представили українським читачам.

Усім гостям презентації подарували по примірнику видання, також книги передадуть у бібліотеки, школи , виші та громадські організації міста.

© 2020 odessa-inform

Мої відео