Odessa inform

Свято Покрови та День Захисника України відзначили в “Українському подвір’ї”

Свято Покрови та День Захисника України відзначили в “Українському подвір’ї”
118842 ПЕРЕГЛЯДІВ

15 юних акторів та співаків зібрали аншлаг у духовно-культурному центрі. Діти разом із батьками підготували виставу з піснями та танцями, а ще передали на фронт власноруч зроблені подарунки.

Серед вихованців “Українського Подвір’я” і десятирічний співак Георгій Хом’як. Хлопчик підготував пісню спеціально для захисників країни. Каже, що вони боронять державу від ворогів, аби ті не забрали наші землі.
“Ми повинні подякувати нашим захисникам за їхню службу”, — каже Георгій.

Наприкінці спектаклю діти подарували присутнім чоловікам мотанки та листівки, які зробили власноруч. Не забули і про тих, хто на фронті. Про них попіклуються благодійники.

“Все, що діти підготували і зробили своїми руками, ми зберемо і передамо нашим військовослужбовцям”, — розповіла віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність” Яна Іванілова.

Загалом Покрова — це свято захисниці козаків. Проте нині його значення поширюють і на сучасних воїнів, розповів керуючий Дніпропетровською єпархією ПЦУ Симеон.

“Насамперед, Покрова — це свято добрих сподівань миру і добробуту. Нині це свято набуло ще більшого значення”, — поділився владика Симеон.

Цьогоріч свято Богородиці та День захисника України святкують в один день вже вп`яте.

https://www.youtube.com/watch?v=6SRvBtJKVyE&feature=youtu.be

Автор: МБФС

© 2020 odessa-inform

Мої відео