Odessa inform

Ну нарешті. Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2022 у Турині

Ну нарешті. Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні 2022 у Турині
230976 ПЕРЕГЛЯДІВ

А тепер до новин з відбору на Євробачення. Так в цьому році цей конкурс зібрав масу скандалів, переможниця відбору відмовилась від участі, а хтось говорить про те, що її дискваліфікували. Але все по черзі.

Так, як Аліна Паш відмовилась, згодом Суспільне запропонувало поїхати представляти нашу країну другому місцю, це гурт Калуш Оркестра.

Так от, до чого я це все веду, Kalush Orchestra підписали контракт та поїдуть до Італії на Євробачення 2022, щоб гідно представити нашу країну. На відборі гурт з піснею присвятою найдорожчій людині, мамі, композиція «Стефанія», це ім’я матері соліста гурту . Таким чином Україна покаже Європі, що для нас найдорожче це родинні цінності.

Але давайте трішки повернемось до скандалів. Тіна Кароль, яка була членом журі на відборі, сказала в інтерв’ю, що їй соромно за цей відбір, за ситуацію з Аліною Паш. Артистка сказала, що такого не повинно бути , також Тіна розповіла про свою розмову з Паш та переживала щодо її участі у відборі. Як зазначає Кароль, що для участі в цьому конкурсі в тебе повинна бути бездоганно чиста репутація. В ситуації з Аліною Паш там було багато сумнівів.

І це ще не всі новини. Головного суддю цьогорічного відбору попросили піти у відставку. Так, Ярослав Лодигін пішов з Суспільного мовника. Я вважаю це вірним рішенням, за свої помилки та вчинки потрібно нести відповідальність.

Від себе хочу додати та побажати гурту Kalush Orchestra перемоги в травні у Турині. Якби там не було, але саме ці хлопці отримали найбільшу підтримку від глядачів, а це є головні судді. Також хлопців підтримало чимало українських інфлюєнсерів , блогерів, серед них Станіславська, Дмитро Варварук, Ірина Пістрюга  та інші. Свою підтримку та захоплення хлопцям висловив також, відомий український шоумен Сергій Притула та українська реп виконавиця Alyona Alyona.

В єдності сила. Особливо в такі важливі часи для України.

Теги: Євробачення,Калуш,Турин

© 2020 odessa-inform

Мої відео