Odessa inform

Відомий репер KYIVSTONER перестав приховувати обличчя сина

Відомий репер KYIVSTONER перестав приховувати обличчя сина
260334 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно стало відомо про те, що нова дівчина репера вагітна. Він показав її раптово для своїх шанувальників. Так само неочікуваною для всіх стала звістка і про те, що він стане батьком. А днями чоловік показав обличчя своєї новонародженої дитини.

Український репер та відеоблогер KYIVSTONER, справжнє ім'я якого Альберт Вікторович Васильєв, у минулому був учасником нашумілого гурту "Гриби". Репер сам покинув проєкт до його розпаду і розпочав сольну кар'єру. Достатньо скандальна особистість, він не приховував свої відносини із різними жінками. Проте ще влітку, після розставання із колишньою, Лілією Багіровою, він оголосив про нові стосунки. Дівчину звати Аліна. Щобільше, на час оголошення вона вже була вагітною.

Кілька днів тому KYIVSTONER вже став батьком. Це для репера вперше. І на відміну від великої кількості відомих людей, що намагаються до останнього приховувати обличчя своїх дітей, чоловік вже показав обличчя сина в Інстаграмі.

Не складно помітити, що навіть через кілька днів пісня набуття статусу зіркового батька, репер вже змінився. На фото, що він виклав у своєму пості, в якому дякує своїй коханій, можна побачити, як трепетно та з посмішкою він тримає свого сина. У відповідь на такий зворушливий допис шанувальники просто засипали його побажаннями та компліментами. Вони впевнені, що чоловік стане хорошим батьком.

Наразі дівчину репера з первістком лікарі вже відпустили з лікарні та вони знаходяться вдома. Тому, можливо, невдовзі можна чекати й на інші фото чоловіка з дитиною.

© 2020 odessa-inform

Мої відео