Odessa inform

Петровський Олександр Володимирович: Фонд «Солідарність» подарував вихованцям будинку-інтернату велику ігротеку

Петровський Олександр Володимирович: Фонд «Солідарність» подарував вихованцям будинку-інтернату велику ігротеку
42809 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час карантину вихованці будинку-інтернату не сумують, адже завдяки старанням представників Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» та особисто Петровського Олександра Володимировича вони мають нову кімнату для дозвілля.

Ігротеку дітям обладнали на початку карантину, тож тепер вони можуть урізноманітнити свої заняття цікавими і корисними настільними іграми.

Ще 2018 року з ініціативи президента і засновника Фонду Олександр Петровського було розпочато особливий проект «Ми зможемо», спрямований на допомогу дітям з незахищених категорій, їхній розвиток та соціалізацію.

Цього разу Дніпровський інтернат отримав багато розвивальних і настільних ігор. Вибір такого подарунку був зроблений невипадково – настільні ігри активізують роботу мозку дітей, розвивають логіку та дрібну моторику. Крім того, під час парних та групових ігор у дітей покращуються соціальні навички та увага.

Ігротека – не перша і не остання допомога Фонду.

Почесні гості із «Солідарності» регулярно повертаються до своїх підопічних із корисними і приємними подарунками – книжками, розвивальними іграми та солодощами.

Діти завжди радіють та дякують своїм дорослим друзям. Цей раз не став винятком – деякі ігри одразу стали улюбленими у вихованців Фонду, тож тепер їм буде чим розважатися протягом карантину.

 

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

© 2020 odessa-inform

Мої відео