Odessa inform

Першокурсники факультету технологій та дизайну відвідали ветеранський простір та виготовили обереги для захисників України

Першокурсники факультету технологій та дизайну відвідали ветеранський простір та виготовили обереги для захисників України
301326 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 вересня 2023 р. студенти-першокурсники факультету технологій та дизайну разом із кураторами відвідали простір-партнер Veteran Hub «Свої тут. ++», що співпрацює з Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка.

Деканка факультету технологій та дизайну Юлія Срібна у зверненні до здобувачів освіти відзначила вже традиційну співпрацю викладацько-студентського складу факультету із ветеранським простором, розповіла про проєкти, що були зреалізовані упродовж минулого року, зокрема і за ініціативи студенської молоді.

Координаторка ветеранського простору Юліана Линник зосередила увагу присутніх на важливості та соціальній значущості питання підтримки ветеранів російсько-української війни, надала інформацію щодо особливостей допомоги, якої вони потребують, зауважила вагомість ролі ПНПУ імені В. Г. Короленка у допомозі з отримання освіти нашим захисникам.

Заступниця декана з виховної роботи Наталія Орлова обговорила зі студентами подальші перспективи спільної роботи на факультеті у цьому напрямку. Студенти поділилися спогадами про непрості півтора року, розповіли про досвід волонтерської діяльності.

 

На базі ветеранського простору викладачі кафедри теорії та методики технологічної освіти Лариса Гриценко, Оксана Кудря, Любов Хоменко зорганізовали для студентів майстер-клас з виготовлення оберегів. Викладачі співпрацювали зі студентами, надавали технологічну допомогу.

Першокурсники висловили побажання, щоб створені у ветеранському просторі янголи стали справжніми оберегами для наших захисників!

© 2020 odessa-inform

Мої відео