Odessa inform

Софія Бондаренко – призерка чемпіонату України з триатлону

Софія Бондаренко – призерка чемпіонату України з триатлону
418899 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього року на факультет фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка вступила майстриня спорту України з триатлону Софія Бондаренко (група ФК-12), бо мріє здобути професію тренера.

Студентка на Чемпіонаті України з триатлону, який відбувся 10 вересня 2023 р. у Львові, посіла ІІ місце серед юніорок та ІІІ місце серед жінок  на спринтерській дистанції – 750 м плавання, 20 км вело, 5 км біг.

У змаганнях брало участь 38 спортсменів з усією України, з них – 11 жінок та 27 чоловіків. Софія Бондаренко входить у резервний склад національної збірної команди  України.

Софія вже 5 років займається триатлоном, до цього 2 роки займалася плаванням. Тренує спортсменку Павло Калініченко.

 Призерка Чемпіонату України поділилась своїми планами та мріями на майбутнє: «Основне завдання на новому етапі життя – бути гідною студенткою факультету, здобути якісну освіту в університеті, гідно представляти Полтавський педагогічний на змаганнях європейського та світового рівнів!»

Декан Павло Хоменко та професорсько-викладацький склад факультету щиро вітає призерку Чемпіонату України з триатлону Софію Бондаренко та її тренера Павла Калініченка з вдалим виступом на Чемпіонаті України! Бажаємо нових перемог, успішного навчання в університеті та здійснення найзаповітніших спортивних мрій!

© 2020 odessa-inform

Мої відео