Odessa inform

Початок відновлення денної форми навчання серед школярів у Запорізькій області

Початок відновлення денної форми навчання серед школярів у Запорізькій області
20678 ПЕРЕГЛЯДІВ

Від сьогодні, в Енергодарі було вирішено завершити дистанційне навчання та, на найближчий час, повністю відновити навчання. Учні всіх шкіл та позашкільних закладів повернулися до занять у звичному режимі, про що було повідомлено прес-службою Енергодарської міської ради.

З сьогоднішнього дня, дозволяється дистанційно продовжують навчатися лише учням 5-11 класів гімназії №4, точної причини такого рішення, поки не відомо. Що стосується інших студентів та школярів – вже  розпочато денну форму навчання, якої дотримувалися до початку нової хвилі захворюваності.

Крім того, вже відновлено заняття для учнів позашкільних навчальних закладів, дитячих музичних та дитячих художніх шкіл. Роботу гуртків і секцій, які орендують приміщення в загальноосвітніх навчальних закладах теж вирішено відновити, але правил дотримання певних обмежень, щоб запобігти захворюваності, все ж вимагають обов’язково дотримуватися.

За попередньою перевіркою, стало відомо, що двома дозами COVID-19 вакциновано 97,7% освітян, що є не аби яким показником та гарантом можливості переходу з дистанційного навчання. Також зменшилась кількість відсторонених через відсутність «зелених» посвідчень, без яких неможливо працювати та навчатися в колективі.

© 2020 odessa-inform

Мої відео