Odessa inform

Податковий університет та PwC Ukraine підписали Меморандум про співпрацю

Податковий університет та PwC Ukraine підписали Меморандум про співпрацю
291921 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках святкування 100-річного ювілею Податковий університет та PwC Ukraine підписали Меморандум про співпрацю. Цей меморандум – продовження тривалої співпраці та взаємодії!

Документ підписали в.о. ректора Державного податкового університету Валентина Унинець-Ходаківська та Партнер, Керівник практики оподаткування та юридичних послуг компанії PwC Ukraine В’ячеслав Власов.

Предметом Меморандуму є взаємовигідне та довгострокове співробітництво з метою підвищення ефективності фахової підготовки здобувачів вищої освіти.

Для досягнення поставленої мети співпраця сторін буде здійснюватися шляхом:

  • обміну інформацією, що становить спільний інтерес;
  • надання методичних консультацій сторонами з питань, що належать до їх компетенції;
  • проведення спільних заходів, нарад, круглих столів, семінарів, тренінгів, виставок тощо;
  • планування та реалізація спільних проєктів, які відповідають меті Меморандуму.

Співпраця між університетом та PWC охоплює підготовку фахівців з оподаткування за міжнародними стандартами, організацію та проведення спільних освітніх, наукових та комунікативних заходів і не тільки.

Довгострокове співробітництво дозволяє нашим випускникам отримати сучасну теоретичну та практичну підготовку, а також забезпечити ринок праці висококваліфікованими спеціалістами.

Ця взаємодія – лише початок розвитку усіх напрямів освітньої діяльності, надання нових можливостей для студентів та набуття актуальних компетентностей для молоді!

Далі – більше! 

© 2020 odessa-inform

Мої відео