Odessa inform

БЮДЖЕТ ПРОГРАМИ ERASMUS+ ЗБІЛЬШЕНО У 2022 РОЦІ

БЮДЖЕТ ПРОГРАМИ ERASMUS+ ЗБІЛЬШЕНО У 2022 РОЦІ
237056 ПЕРЕГЛЯДІВ

Еразмус+  є програмою міжнародної співпраці Євросоюзу з іншими країнами світу у різних сферах. До таких входить: освіта, спорт, підтримка молоді, яка прагне розвиватись освітньо, професійно та особистісно.  Переможці програми мають можливість навчатися, проходити стажування чи викладати в країні, яка також є учасником програми. Така діяльність має на меті сприяти розвиткові громадян ЄС і поза його межами, зростання якості робочих місць і соц. згуртування, розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності й активного громадянства.

Конкурс заявок на 2022 рік розпочався 24 листопада. Як повідомила Європейська комісія бюджет на наступний рік значно збільшився і склав майже 3,9 млрд євро. Всі виділені кошти планують спрямувати на освітні потреби. Серед них: стажування, навчання за кордоном, професійне навчання, обмін персоналом та ін.

Додатково планується запустити окремі проєкти, такі як, наприклад, ініціатива «Європейські університети».

Стати учасником програми може будь-яка державна чи приватна організація, що працює в галузі освіти, навчання, молоді та спорту. Для подачі заявки слід звернутися до національного агентства Erasmus+ або до Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури.

 

© 2020 odessa-inform

Мої відео