Odessa inform

ПОТРІЙНЕ МИСТЕЦЬКЕ СВЯТО В ЛУЦЬКУ

ПОТРІЙНЕ МИСТЕЦЬКЕ СВЯТО В ЛУЦЬКУ
210829 ПЕРЕГЛЯДІВ

1 жовтня, попри зухвалі пандемічні виклики, обіцяє бути для меломанів Лесиного краю потрійно святковим. По-перше, того дня відкривається ХVІІ музичний фестиваль “Стравінський та Україна”, який уже став доброю мистецькою традицією Волинської обласної філармонії, по-друге ‒ це Міжнародний день музики, коли зазвичай відбувається вручення обласних іменних премій у галузі літератури, культури і мистецтв лауреатам 2020 року, і по-третє, тріумфальна хода Року Бетховена (цьогоріч світова громадськість відзначає 250-річчя від дня народження великого німецького композитора) озветься того вечора й у Луцьку – в місті над Стиром виступить Академічний симфонічний оркестр Тернопільської обласної філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв Мирослава Кріля. Колектив виконає такі твори Людвіга ван Бетховена, як увертюри “Еґмонт” і “Коріолан” та симфонію №5.
Усі згадані вище дійства відбудуться, як уже мовилося, 1 жовтня, у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. Початок о 19.00.
Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані.
УВАГА!!! Концерт відбудеться згідно з вимогами Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Волинської області. У ЗВ’ЯЗКУ З НЕОБХІДНІСТЮ ДОТРИМАННЯ СОЦІАЛЬНОГО ДИСТАНЦІЮВАННЯ КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ДЛЯ ПРОДАЖУ – ОБМЕЖЕНА. Вхід – із ОБОВ’ЯЗКОВИМ дотриманням МАСКОВОГО РЕЖИМУ!
Телефони для довідок – 24-02-41, (095) 206-75-88, (097)757-32-31, (066) 174-80-20.

© 2020 odessa-inform

Мої відео