Odessa inform

Вітаємо наших бійців! Вони отримали 13 медалей та повернулись з перемогою

Вітаємо наших бійців! Вони отримали 13 медалей та повернулись з перемогою
72271 ПЕРЕГЛЯДІВ

Карантин карантином, а спорт ще ніхто не скасовував. Адже лише ті, хто постійно рухаються мають здоровий імунітет. Так правил варто дотримуватись і ризикувати здоров’ям не варто, проте і замикатись вдома і цілими днями сидити перед екраном телевізору, також не найкращий варіант.

Тому вихованці кам’янського спортивного клубу “Герц” ДЮСШ № 1 цілий рік завзято тренувались, аби зараз стояти на вершині п’єдесталу. 26 грудня вони взяли участь у відкритому чемпіонаті з боротьби та посіли в ньому перше місце серед усіх команд. На рахунку вихованців К. Тимченка 13 медалей. З них 6 золотих, 6 срібних та одна бронзова медаль.

Так, змагання проходили з величезною кількістю обмежень, проте найголовніше те, що спортсмени змогли показати найвищий результат, та повернулись додому із натхненням. Жодні маски не можуть змусити сидіти вдома юні серця.

Змагались вони зі 125 спортсменами високого рівня підготовки. А як зазначив сам тренер у категорії до 55 кг, серед дітей 12-13 років, його учні зайняли всі три призові місця. Тож із таким великим натхненням, переборовши команди з багатьох українських міст, вони сміливо крокують у 2021 рік за новими перемогами.

© 2020 odessa-inform

Мої відео