Odessa inform

На Київщині стартував олімпійський урок-2023

На Київщині стартував олімпійський урок-2023
330351 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Київщині стартував олімпійський урок-2023.

Саме 4 вересня 2023 року в Місті- Герой Ірпінь на спортивному майданчику напівзруйнованої ДЮСШ було дано старт Всеукраїнському проєкту НОК України "Олімпійський урок на Київщині ". 

Учасниками дійства стали вихованці Ірпінського академічного ліцею НУБіП разом з педагогами та сумарно склав близько 300 учасників. 

На урочистій частині до активної учнівської молоді звернувся виконавчий директор відділення НОК України в Київській області Вадим Гаєвий, а також відзначив подяками Відділення членів педагогічного колективу ліцею та учнів за високі досягнення в спорті та подарував комплект м’ячів для рухливих ігор. Також слова привітання висловила директорка ліцею Світлана Березинець. До організації заходу також долучилися: 

учитель фізичної культури Сергій Карпов, соціальний педагог Ірина Токар та доцент кафедри фізичного виховання, спорту та здоров'я Державного податкового університету Роман Головащенко. Далі була активна олімпійська руханка від тренера з кросфіту Євген Лучинський. Вкінці учні в бадьрому дусі повернулися до уроків.

© 2020 odessa-inform

Мої відео