Odessa inform

"Winter cup" 2022 вивів українських футбольних вболівальників із "зимової сплячки".

"Winter cup" 2022 вивів українських футбольних вболівальників із "зимової сплячки".
225439 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські телеканали " Футбол 1, 2, 3" стали організаторами першого в історії українського футболу зимового товариського турніру "Winter cup" 2022, що відбувся у турецькому місті Белек із четвертого по дванадцяте лютого. Учасниками цього змагання стали футбольні клуби: "Верес" (Рівне), "Чорноморець" (Одеса), "Металіст" (Харків) та "Полісся" (Житомир).

Цікавості турніру додавав формат проведення матчів. Адже ігри відбувались за системою - кожен з кожним, а також у випадку нічийного рахунку в основний час обом командам нараховувалося по одному балу та призначалась серія пенальті, переможець якої отримував додаткове очко.

У першому матчі "Winter cup" 2022 між "Поліссям" і "Вересом" вболівальників цікавила не так вивеска протистояння, як інформаційне поле навколо нього. Адже перед грою житомиряни оголосили, що на поле в їхньому складі вийде відомий боксер Олександр Усик і він дійсно з'явився, вийшовши на заміну у другому таймі, але результативними діями не відзначився. Проте "Поліссю" все ж вдалося перемогти з рахунком 2:1. В іншому поєдинку дня "Металіст" здолав у серії пенальті "Чорноморець" основний час 3-3 (6:5 пенальті).

У другому турі вже "Металісту" вдалося здобути повноцінні три очки перегравши "Верес" (2:1). Натомість клуби із Житомира та Одеси подарували глядачам чергову серію 11-метрових ударів, влучнішими в якій були гравці "Полісся" (основний час - 1-1 (5:4 пенальті).

Отже після двох матчів "Металіст" і "Полісся" мали однакову кількість набраних пунктів - по п'ять. Тож доля трофею вирішувалася в їхньому очному поєдинку, де голи Козака та Морозко допомогли "Поліссю" стати першим володарем "Winter cup" 2022 й отримати 10 000 $ призових.

© 2020 odessa-inform

Мої відео