Odessa inform

Тренер "Шахтаря" Йовічевіч після матчу ЛЕ: "Нас убити дуже складно"

Тренер "Шахтаря" Йовічевіч після матчу ЛЕ: "Нас убити дуже складно"
322876 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головний тренер донецького "Шахтаря" Ігор Йовічевіч прокоментував нічию з нідерландським "Феєноордом" (1:1) у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи.

Зокрема, тренер зазначив, що "результат кращий, ніж гра, яку ми показали".

"Можливо, опонент відчув незіграність в останній лінії і накривав нас набагато активніше, ніж це робить зазвичай, що ускладнило нам життя, адже добре зіграти в обороні через одну установку неможливо. За нашу гру у фазі оборони всій команді можу тільки подякувати, хоч ми не показали свого рівня. Думаю, у цьому запасі потенціалу криється наш шанс на матч у відповідь.Якщо зіграємо так, як це вже показували, то у футболі можливо все. І те, що здається зараз неможливим, цілком стане реальністю, хоча результат є і ми живі!" – зауважив наставник донецької команди.

Щодо того, що гравцям "Шахтаря" не вдавалося якісно переходити від оборони до атаки, а гра в атаці не вийшла повністю, Йовічевич зауважив:

"Матч здався важким. "Феєноорд" – хороша команда, яка 14 матчів поспіль не програє. Якщо на такому рівні у тебе випадає один гравець, це вже може бути проблемою. Ми досі боремося за чвертьфінал, а є багато команд, які наші матч уже дивилися по телевізору. Ми повинні пишатися командою, яка билася за Україну.Не потрібні питання про те, що хтось недопрацював.Хто недопрацював? Усі на полі буквально рвали, тож ми повинні цим пишатися. Не вийшло якісної та естетичної гри, яку ми показували раніше – я згоден: "Феєноорд" точно заслуговував на гол, тому що команда була гарною і перевершувала нас.

Якщо ми додамо, а ми вже стільки разів показували, що можемо це зробити, то є шанс пройти далі. Треба вірити в це, адже цей раунд складається із двох матчів. Вийшло так, але результат залишає нас у грі. Нам не забили три чи чотири м'ячі, як казали букмекери, хоча я цього й не вважаю. Усі казали, що ми абсолютний аутсайдер цієї пари, нам мали забити цілу сумку голів. Ми грали без Михайличенка та Коноплі, й на установці ця оборона вперше зігралася, але хлопці боролися. Зробимо висновки, будемо ще сильнішими у наступному матчі. Можна бути стократним чемпіоном Нідерландів, але вбити нас дуже складно, тому віримо".

Матч-відповідь у цій парі відбудеться в Роттердамі, на стадіоні "Феєноорда", наступного четверга, 16 березня.

Джерело

Теги: Феєноорд, новости спорта, новини спорту,Спорт, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости, новости футбола,Футбол,Новини, новини футболу,Михайличенко ,Коноплянка,.Евгений Коноплянка Википедия,Евгений Коноплянка,Евгений Коноплянка Википедия,Коноплянка Википедия, Шахтар,Головний тренер донецького "Шахтаря" Ігор Йовічевіч,Головний тренер донецького "Шахтаря" Йовічевіч,Шахтар Ігор Йовічевіч,Шахтар Йовічевіч,Шахтар ,Ігор Йовічевіч,Йовічевіч,Ігор Йовічевіч Вікіпедія,Йовічевіч Вікіпедія,Ліга Європи,ЛЕ
Автор: admin.sportcomua

© 2020 odessa-inform

Мої відео