Odessa inform

Дубль Бензема приніс перемогу Реалу над Вальядолідом: відеоогляд матчу Ла Ліги

Дубль Бензема приніс перемогу Реалу над Вальядолідом: відеоогляд матчу Ла Ліги
385744 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після перерви в Іспанії відновився чемпіонат Ла Ліги. У матчі 15-го туру Вальядолід приймав на своєму полі мадридський Реал.

Вальядолід – Реал 0:2

Голи: Бензема, 83, (з пен.), 89

У звітному поєдинку ігрова перевага була за підопічними Карло Анчелотті. Футболісти "галактікос" більше володіли м'ячем і частіше наносили удари по воротам Жорді Масіпа.

Бензема робить результат

Героєм матчу став французький нападник королівського клуба Карім Бензема, який наприкінці поєдинку оформив дубль у ворота Вальядоліда.

За десять хвилин до завершення матчу захисник господарів Хав'єр Санчес зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Спочатку арбітр не бажав ставити одинадцятиметровий, але після перегляду VAR змінив своє рішення. Крім того, за суперечки з рефері червону картку отримав Серхіо Леон – нападник Вальядоліда.

До позначки підійшов Бензема і чітко відправив м'яч у лівий нижній кут воріт. А за кілька хвилин француз зробив рахунок 2:0 на користь "вершкових".

Володар "Золотого м'яча" виграв боротьбу у двох захисників Вальядоліда і з меж штрафного майданчика пробив у лівий нижній кут воріт Масіпа.

До речі, український голкіпер Реалу Андрій Лунін провів увесь матч на лаві запасних.

Відеоогляд матчу Вальядолід – Реал

 

Завдяки цій перемозі "галактікос" випередили на одне очко Барселону і вийшли на перше місце в турнірній таблиці.

Джерело

Теги: Дубль Бензема,Бензем,Карім Бензема,Бензема,Карім Бензема Вікіпедія,Бензема Вікіпедія, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, Новости, новости футбола, Новини, новини футболу,Вальядолід – Реал,Вальядолід – Реал 0:2,Серхіо Леон,Леон,Серхіо Леон Вікіпедія,Леон Вікіпедія,VAR,Ла Ліга
Автор: admin.sportcomua

© 2020 odessa-inform

Мої відео