Odessa inform

«BOCSKAI MEMORIAL TOURNAMENT»: ЯРОСЛАВА МАРИНЧУК СТАЛА ЧЕМПІОНКОЮ ЗМАГАНЬ, ДВОЄ УКРАЇНЦІВ ВИЙШЛИ У ФІНАЛИ

«BOCSKAI MEMORIAL TOURNAMENT»: ЯРОСЛАВА МАРИНЧУК СТАЛА ЧЕМПІОНКОЮ ЗМАГАНЬ, ДВОЄ УКРАЇНЦІВ ВИЙШЛИ У ФІНАЛИ
244033 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні на «BOCSKAI MEMORIAL TOURNAMENT» в Угорщині відбувся четвертий змагальний день. До вашої уваги результати вітчизняних боксерів.

Ярослава Маринчук стала чемпіонкою змагань у ваговій категорії до 50 кг, пройшовши Вікторію Палфі з Угорщини.

Крім того, двоє українських чоловіків за підсумками змагального дня здобули путівки до фіналів. Олександр Меленюк (63,5 кг) у яскравому стилі здолав у півфінальному двобої Кайана Рейса з Бразилії – херсонський боксер нокаутував суперника вже у першому раунді! Андрій Ісаков (86 кг), у свою чергу, переміг Петара Льєшевича з Чорногорії і також завтра побореться за «золото».

Едуард Трофименко (57 кг) поступився Максиму Панкову з Білорусі, ставши бронзовим призером змагань, а Дмитро Куля (75 кг) поступився місцем у фіналі Вандерлею Перейрі з Бразилії – в українця також третє місце. Ще одна українська «бронза» – в Руслана Цикало (57 кг), який захворів на ковід, через що був вимушений пропустити півфінальний поєдинок з угорцем Іштваном Бундовічем.

Завтра на турнірі відбудуться фінали за участю Олександра Меленюка  (63,5 кг), Юрія Захарєєва (71 кг), Богдана Толмачова (80 кг), Андрія Ісакова (86 кг), Євгена Павловського (92 кг) та Аркадія Карцана (92 кг).

fbu.org.ua

Теги: BOCSKAI MEMORIAL TOURNAMENT,Бокс,Федерация бокса Украины,ФБУ,Федерация Бокса ,Федерація боксу України,Федерація Боксу ,Украина,Україна,бокс,спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,Ярослава Маринчук,Маринчук, Юрій Захарєєв,Захарєєв,Олександр Меленюк,Меленюк, Ісаков , Андрій Ісаков ,Едуард Трофименко,Трофименко,Куля,Дмитро Куля,Руслан Цикало,Цикало,Богдан Толмачов,Толмачов ,Павловський,Євген Павловський,Аркадій Карцан,Карцан
Автор: admin.sportcomua

© 2020 odessa-inform

Мої відео