Odessa inform

Олімпіада-2022: підсумки дня 11 лютого та медальний залік

Олімпіада-2022: підсумки дня 11 лютого та медальний залік
324580 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьомий день змагань на зимовій Олімпіаді в Пекіні завершився. 11 лютого розіграли сім комплектів нагород.

Японський сноубордист Аюму Хірано здобув "золото" в хафпайпі. У фіналі він здолав австралійця Скотті Джеймса та представника Швейцарії Яна Шеррера. Переможна спроба – 96,00 балів.

Найкращою у супергіганті стала швейцарка Лара Гут-Бехрамі. "Срібло" дісталося Міріам Пухнер з Австрії, а доповнила подіум ще одна представниця Швейцарії – Мішель Гісін. Українка Анастасія Шепіленко фінішувала 37-ю.

">

 

Визначився олімпійський чемпіон серед лижників. У гонці класичним стилем на 15 км тріумфував фін Ійво Нісканен, для якого ця золота медаль стала другою в Пекіні. На п'єдестал також піднялися Олекандр Большунов (ОКР) і норвежець Йоганнес Клебо.

У жіночому біатлоні Марте Рейселанн-Ольсбу (Норвегія) здобула перемогу в спринті. Вона зі значним запасом випередила шведку Ельвіру Еберг і Доротею Вірер з Італії. Найкраща з українок – Юлія Джима – на 8-й позиції.

">

 

Ковзанярі змагалися у фіналі на дистанції 10000 м. Друге "золото" в Пекіні зі світовим рекордом здобув швед Нільс ван дер Пул. Він легко випередив Патріка Руста з Нідерландів та Давіде Гьотто (Італія).

Олімпійською чемпіонкою у шорт-треку стала Сюзанн Схюлтінг (Нідерланди). У забігу на 1000 м вона перемогла кореянку Чхве Мін Джон і представницю Бельгії Ханну Десмет.

">

 

Нарешті змагання у скелетоні серед чоловіків завершилися подвійним успіхом Німеччини. Олімпійським чемпіоном став Крістофер Гротьєр, а срібна медаль опинилася в Акселя Юнгка. Третім на п'єдестал зійшов китаєць Веньган Янь.

Медальний залік Олімпіади-2022 за підсумками 11 лютого:

Олімпіада-2022: підсумки дня 11 лютого та медальний залік

Теги: Олімпіада ,Олимпиада 2022 ,Олімпіада-2022,Биатлон,Украина, Спорт, новости спорта, новини спорту, спортивные новости, спортивні новини,Україна,новости,Зимние Олимпийские игры,Олімпійські ігри,Олімпійські ігри 2022,Олимпийские игры,Зимние Олимпийские игры-2022,Олимпийские игры-2022,Олимпийские игры 2022,Аюму Хірано,Хірано,Аюму Хірано Вікіпедія,Хірано Вікіпедія,Яна Шеррера,Шеррера,Яна Шеррера Вікіпедія,Шеррера Вікіпедія,Скотті Джеймс Вікіпедія,Джеймс Вікіпедія,Скотті Джеймс ,Джеймс ,Лара Гут-Бехрамі,Лара Гут-Бехрамі Вікіпедія,Джима, Джима Википедия, Юлия Джима, Юлия Джима Википедия,Джима Вікіпедія,Юлія Джима Вікіпедія,Міріам Пухнер,Пухнер,Мішель Гісін,Гісін,Анастасія Шепіленко,Шепіленко,Олекандр Большунов,Большунов,ОКР,Ійво Нісканен,Нісканен,Ельвіра Еберг ,Доротея Вірер,Ельвіра Еберг Вікіпедія,Еберг Вікіпедія,Еберг ,Вірер,Доротея Вірер Вікіпедія,Вірер Вікіпедія,Нільс ван дер Пул ,Сюзанн Схюлтінг,Давіде Гьотто,Гьотто,Чхве Мін Джон,Десмет,Ханна Десмет,Янь,Крістофер Гротьєр,Гротьєр,Веньган Янь,Вадим Гераскевич,Гераскевич
Автор: admin.sportcomua

© 2020 odessa-inform

Мої відео