Odessa inform

У ТЕРНОПОЛІ ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД СПОРТСМЕНІВ ДО 22 РОКІВ: АНОНС

У ТЕРНОПОЛІ ВІДБУДЕТЬСЯ ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ СЕРЕД СПОРТСМЕНІВ ДО 22 РОКІВ: АНОНС
213809 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
 

З 24-го по 30 січня у місті Тернопіль відбудеться Чемпіонат України з боксу-2022 серед чоловіків та жінок до 22 років.

Цей турнір стане першою великою подією для українського боксу у 2022 році. Саме національна першість у Тернополі стане відбірковим етапом у формуванні збірної України до 22 років, яка представлятиме нашу державу на Чемпіонаті Європи, який, у свою чергу, відбудеться у середині березня у Хорватії. Тож немає сумнівів, що до столиці Поділля з’їдуться найкращі та найперспективніші українські молоді боксери, які подарять вболівальникам безліч цікавих та безкомпромісних двобоїв.

Боксерські баталії пройдуть на двох рингах, що розташовані у ТРЦ «Подоляни»  (вул. Текстильна, 28-ч). Згідно з розкладом чемпіонату, 23 січня відбудеться приїзд команд (очікується участь спортсменів з усіх регіонів України) та процедура жеребкування. Наступного дня, 24 січня, пройде урочиста церемонія відкриття та розпочнуться бої попередньої стадії. Фінали Чемпіонату України відбудуться у неділю, 30 січня.

Слід додати, що за всіма без виключення поєдинками можна буде спостерігати онлайн. Прямі відеотрансляції будуть доступними на офіційному каналі Федерації боксу України в YouTube та на офіційній сторінці у Facebook. Крім того, до показу боїв долучився телеканал Xsport.

Отже, закликаємо справжніх прихильників боксу не пропустити яскраве спортивне видовище!

fbu.org.ua

Теги: Тернопіль ,Тернополь,Чемпіонат , Чемпіонат України,Украина,Україна,Чемпіонат України з боксу,бокс,Федерация бокса,Федерация бокса Украины,ФБУ,Поділля,Хорватія,ТРЦ «Подоляни»,ТРЦ Подоляни,Подоляни,новости,новости бокса, новости спорта, спортивные новости, спортивні новини,спорт,новини, новини спорту,новини боксу
Автор: admin.sportcomua

© 2020 odessa-inform

Мої відео