Odessa inform

50 мільйонів на двох: озвучені гонорари Ф'юрі і Уайлдера за третій бій

50 мільйонів на двох: озвучені гонорари Ф'юрі і Уайлдера за третій бій
189976 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) 9 жовтня в Лас-Вегасі проведе третій бій з Деонтеєм Уайлдером (42-1-1, 41 КО).

Як повідомляє Essentially Sports, гарантований гонорар Ф'юрі за бій складе 30 мільйонів доларів, а Уайлдер покладе в свою кишеню чек на 20 мільйонів в американській валюті.

Що стосується доходів від платних трансляцій, то Ф'юрі на правах чемпіона забере 60%, а Уайлдер отримає 40%.

Перший бій між Ф'юрі і Уайлдером в грудні 2018 року завершився нічиєю, а в реванші в січні минулого року боксер з Манчестера переміг технічним нокаутом в сьомому раунді.

Теги: Тайсон Ф'юрі,Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія,Украина,Україна,Спорт,Новости спорта,Новини спорту,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,бокс,новости бокса, Легенда світового боксу Віталій Кличко,WBC ,Тайсон Фьюри,Фьюри,Тайсон Фьюри Википедия,Фьюри Википедия,WBC Деонтей Уайлдер,WBC Уайлдер,Деонтей Уайлдер,Уайлдер,Деонтей Уайлдер Википедия,Уайлдер Википедия,Деонтей Уайлдер Вікіпедія,Уайлдер Вікіпедія,гонорар,деньги,гроші,Essentially Sports,Манчестер, Ф'юрі-Уайлдер,Лас-Вегас,Вегас
Автор: admin.sportcomua

© 2020 odessa-inform

Мої відео