Odessa inform

105 мільйонів євро малому бізнесу: чергова допомога від Євросоюзу

105 мільйонів євро малому бізнесу: чергова допомога від Євросоюзу
211856 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ольга Стефанішина уклала договори з Європейською комісією про фінансову допомогу, спрямовану на підтримку малого бізнесу, впровадження реформ і ліквідацію результатів пандемії covid-19. Загальна сума траншу - 105 мільйонів євро.

Віце-премʼєр міністр зазначає: «Допомога від Європейського Союзу спрямовуватиметься на декілька напрямів – від посилення можливостей органів влади та надання експертних консультацій щодо проведення реформ, до інвестування у малі фермерські господарства та інноваційні гранти для розвитку малих та середніх підприємств.»
Шістдесят мільйонів валюти передбачено для Програми технічного співробітництва 2020 року – міністерства України матимуть підтримку експертів, як у розробці, так і у впровадженні реформ.
Двадцять пʼять - призначається для реалізації Програми підтримки ЄС з удосконалення сільського господарства та фермерських підприємств в Україні. Такі установи зможуть отримати гроші та навчання для збільшення кваліфікації заради росту виробництва. Також отримають можливості для купівлі землі.
Двадцять мільйонів мільйонів виділяється для Програми «EU4BUSINESS: Підтримка малих та середніх підприємств (МСП) в Україні». Головна мета: надання інвестицій для нових проектів розвитку малого та середнього бізнесу.

Теги: Інформаційне агентство

© 2020 odessa-inform

Мої відео